söndag 20 mars 2011

Linneakläder

Polarn och pyret frestar med fina vårkläder, såsom dessa leggings. Min galna clownunge skulle vara urgullig i dem! :) Kanske man kunde matcha med den här cardigan? Laredoute brukar inte ha mycket som faller mig i smaken på barnsidan, men den här klänningen kliar det i fingrarna att klicka hem såhär på slutrean... Och nu när byxorna börjar bli korta igen, sneglar jag åt Lindex alltid lika fina barnmode och i synnerhet till exempel de här byxorna och bodys i stil med denna. Men Linni blir inte direkt stillsammare av sig, och jag har börjat ge upp det här med bodys eftersom projektet knäppa knapparna blir mer och mer tröttsamt. Hon är fin i tunikor, de passar henne och tillåter henne att klättra och röja precis så mycket som hon vill, och så slipper man glipan mellan tröjan och byxorna :) Mjuka trikåtunikor ska det vara, typ såna härsåna här eller en sån här. Leggings är ju på modet, så det finns ju i överflöd i butikerna, men strumpbyxor är bättre för oss, eftersom unga damen bara drar av sig strumporna annars. 

Alltså, jag vet ju att det bara är kläder, men fy vad jag önskar att vi hade råd att köpa av de dyrare märkena också. Moloklänningen jag länkade till är ju fullkomligen underbar! Jag känner mig så begränsad ibland! Men genom att blanda lite här och där tycker jag ändå att min lilla Linnis blir riktigt fin :) Känner att det börjar vara dags för nya bilder snart, men alla kort blir suddiga nuförtiden ;)

4 kommentarer:

 1. Vilken moloklänning??

  SvaraRadera
 2. Åh, visst vill man kunna köpa barnkläder utan att tänka på priset! Just nu känns det som att Magdas garderob enbart består av Lindex "3 för 2"-grejer. Visserligen gillar jag dem, och våra småttingar är ju så söta att de klär i allting, ellerhur? Men... tror att önskan om dyra barnkläder symboliserar önskan om bättre ekonomi i största allmänhet. Och den önskan är ju svår att bli av med.

  SvaraRadera
 3. kom igen nu vilken molo vill du ha? Kanske finns det en närmare än du tror ;-)

  SvaraRadera
 4. Anonym:
  Den jag länkade till: http://www.ajabajakids.com/default.asp?sType=Kids&mode=shop&v=spec&item=11103#


  Zarah:
  Jaa, det är ju så. Suck.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...