torsdag 22 april 2010

Kvinna med barn

Att visa bilder under arbete har alltid varit en stor skräck för mig. Att bli bedömd innan jag anser mig vara färdig! Här i bloggen försöker jag verkligen utmana mig själv på den punkten. Jag har ju visat draken tidigare, trots att den inte var färdig... Det känns utvecklande på nåt vis, så jag tänkte fortsätta! :) Här är en första skiss på det som ska komma att bli mitt första seriösa försök till att måla med akrylfärger... Hittade en underbar bild hos Höstlycka och var bara tvungen att göra en egen version av bilden!

Långsamt går det framåt....

Steg för steg fegar jag mig framåt... Här nånstans inser jag att jag måste köpa mig en slit och släng-sjal för att inte få färg på min fina Sino... Tack kära sjalbarn för snabb respons, redan på lördag kommer en fulsnygg hemsydd historia att få flytta hem till mig för en närmast symbolisk summa. Grejt!

Det största framsteget hittils är att jag börjat få någorlunda fason på hudfärgen. Men det är massor kvar innan jag kan börja se mig som det minsta lilla nöjd... Jag accepterar att jag inte kan skapa något som kan ses som konst, men jag vill verkligen få bilden att kännas levande, inte bara som en platt variant av ett vackert foto... Jag har en härlig och skrämmande utmaning att bita i! :) 

3 kommentarer:

 1. Förstår att det känns utelämnande att visa dina verk och det är modigt att du utmanar dig själv. Du har talang! Tack för förtroendet, kramar

  SvaraRadera
 2. Åh, vad fint! En vacker Flower H'mong-kvinna! :) Googla så hittar du fler vackra bilder! :)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. m.k.b.:
  Åh, jag visste inte vad det hette, nu kan jag säkert hitta fler fina bilder! :) Jag har bestämt mig för att måla en afrikansk kvinna nästa gång, hittade världens vackraste bild på flickr som jag ska ha som referens. Ännu är jag inte tillräckligt duktig för att kunna måla mina inre bilder, hur tydliga de än må vara...

  Ida:
  Tack så mycket :) Du är en liten ängel darling.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...