fredag 27 augusti 2010

Bebiskläder

Det blir lätt att jag snöar in på såna här sötsaker när jag tittar på kläder till Linnea. Robert tittade trött på några av mina förslag häromkvällen när jag satt och utbrast mina åhhhh och naaahhh och frågade försiktigt varför allt måste vara så blekt? 

Dagen efteråt kände jag mig nödgad att inte göra hela hennes höstgarderob just blek, och köpte ett par superfina randiga velourbyxor och världens finaste body till henne för en av Lindex rea-kuponger. 


Andra iakttagelser är att Linnea blir oerhört kall av att ligga på golvet och snurra och försöka åla och ha sig, och att hon därför skulle behöva lite varmare kläder än vad jag tar på henne nu. Samt att det är omöjligt att ha strumpor på henne, eftersom hon bara drar av sig dem. Idag har hon haft kalasklänning på sig, och därför haft strumpbyxor. Victory! Här skall införskaffas strumpbyxor istället för strumpor - jag har överlistat både kylan och hennes små nypor. 

 
I övrigt undrar jag hur den som designade pyjamasar med knappar egentligen tänkte? Har de någon gång försökt ta på en bebis en pyjamas själva? Var dessa bebisar månne tro sovandes? Min bebis ligger åtminstone inte stilla många sekunder nu för tiden, det är ett evigt vända-tillbaka-bebisen-på-rygg och hämta-tillbaka-bebisen-krig så fort något ska göras. Jag blir svettig bara jag tänker på det! 

Nej, tacka vet jag Kappahl som har fattat grejen. Dragkedja ja tack.

2 kommentarer:

  1. Kan bara hålla med, dragkedja is the shit! :)

    SvaraRadera
  2. Erika: Eller hur!! Dessutom hittade jag flera par jättefina strumpbyxor i en realåda på KappAhl igår. Oh yeah!

    Ni ska inte åt Bodenhållet snart då? :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...