torsdag 19 augusti 2010

Mjuka paket

Till min stora glädje såg jag att jag inte behöver anstränga mig att sy eller virka egen leksaksmat till Linnea. Ikea har ju redan gjort jobbet åt mig! *vågen* Jag tänker köpa det här i förebyggande syfte så snart vi åker till Ikea, för de kan ju verkligen konsten att sluta tillverka saker som jag vill ha. Sen får de ligga här hemma och invänta hennes andra jul eller något i den stilen, för det är väl ingen idé att ge en ettåring en spis och leksaksmat väl? 

Däremot var jag och second hand-shoppade lite mjukt tyg idag till något som ska bli ett lapptäcke så snart jag har något att fylla det med. Någon läsare som har till exempel ett gammalt barntäcke att skänka mig? Det ska bli ett överkast/barnfilt lagom stor till spjälsängen :) 

Tyvärr såg jag att min prickiga vaxduk var restnoterad på stoff och stil. *gråååååååt*

3 kommentarer:

  1. Annars finns det fyllning i olika tjocklekar på metervara att köpa i butiken.... hmm (gravidminnet...) .. nu kommer jag inte ihåg vad den heter, men butiken jag menar är den närmast Kvarnängen som har en del barnprylar. Om nu inte minnet sviker mig igen, så var det inte så dyrt.

    SvaraRadera
  2. Säg inte det, Anton fick en leksaksspis med tillhörande attiraljer vi ett års ålder. Gick alldeles utmärkt!! :-)

    SvaraRadera
  3. Jag har ett barntäcke passande till spjälsäng som du kan få om du betalar porto :-)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...