onsdag 3 november 2010

Linnis rum - tankesmedjan smider planer!

Väggen som tidigare kändes given som rosa, lutar numera snarare mot orange. Molnsilhuetten finns kvar i tankarna som ett genomgående tema - den här ungen får mig helt enkelt upp i det blå! En mjukt orange vägg med vita moln, och så vita väggar i resten av rummet. Det är planen.
Ljuvliga Hensvik spjälsäng kommer att kunna hänga med länge, eftersom sängen funkar även utan ena långsidan. Med en extra madrass i, blir det en alldeles lagom säng för Linni att kliva i och ur alldeles själv, helt utan fallrisk. 

Nu när hon hunnit växa till sig lite står det klart att Linni inte är någon prinsess-tjej. Bokstäverna till rumsdörren blir således i en färggladare variant! 

Det skitsnygga Ikea-tyget har jag spänt upp på en (hemsnickrad) träram och på så vis skapat en maffig tygtavla som ska hänga på ena långväggen. Inte fondväggen dock, utan den andra. 

Dessa sköna krabater har jag blivit kär i, och de ska få bo på en tavelhylla på molnväggen har jag bestämt. Isak fick störtsköna ryska gummor när han var liten, men han fick leka med sina redan som ettåring, så de gick tyvärr sönder rätt fort. 
En lurvig, röd matta ska få värma tassarna. Det behövs, vi har otroligt golvkallt! Och så är golvet i Linneas blivande rum i fullkomligt uselt skick!! Bäst att dölja så mycket som går ;)
Trofast förvaringsserie hänger kvar. I love it. Lådorna finns ju numera i flera olika färger, så det ska nog gå att knåpa ihop något fint. 

I en vit Malm-byrå skulle alla små kläder få plats.

Ett litet barnbord har vi som sagt redan, som ska målas och piffas lite med en vaxduk, men två stolar behövs. Ikea har fina varianter, den här gillar jag till exempel :)

Till gardiner blir det en slät kappa i ett rött tyg med vita prickar :)

Det var nog inte allt, men det får duga så länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...