tisdag 25 maj 2010

Målat mera...

Bakgrunden färgstarkare, kläderna påbättrade, ansiktet uttrycksfullare - men fortfarande alldeles fel. Stör ihjäl mig på de tättsittande ögonen och perspektivmissen på den del av andra ansiktshalvan som skymtar fram vid sidan om näsan. Intalar mig själv att man inte måste vara vacker och att det finns folk med tättsittande ögon, men lyckas inget vidare. Det är tur att man kan måla över när man målar med akryl! :)

3 kommentarer:

 1. Älskar färgen på bakgrunden:) Och nu ser man mera djup i ansiktet. Vad fint det blir :)Kommer att bli as-bra det där. Ska motivera mig själv till att kludda över mina små fel sen... men har som inte hittat insirationen till hur jag vill rätta det... Men men. Får se, ibland lossnar det bara man sätter igång.
  Håller på att längta ihjäl mig efter bäbis... Vill att et sätter igång nu...
  ´Vi höres och synes. Kram!

  SvaraRadera
 2. Det blir otroligt fint det där!! Är ju nästan som att man vill beställa en liten kopia till sig själv..! =) Ska jag och Magda komma förbi en sväng på onsdag eller hur sa vi? Ett annat förslag är helgen då jag kommer att vara helt ensam (Anders åker till Norge), skulle vara jättemysigt med lite besök då, eller en långpromenad tillsammans, så slipper jag "stressa" hem till maken! KRAM!

  SvaraRadera
 3. Madde:
  Jag har fixat till ansiktet mer nu, men det är fortfarande en grej som stör... undrar om jag någonsin blir färdig med den här bilden???

  Zarah:
  Haha, ett ska jag säga dig och det är att någon till version på just den här kvinnan blir det INTE! Jag kräks snart på randigt ;)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...