onsdag 27 oktober 2010

Klädutmaningen 2.0, dag 3

Idag är jag så trött att ögongloberna gör ont. Jag håller krampaktigt fast i min kaffekopp och brottas med den intensiva känslan av att inte vilja vara med. Såna här dagar börjar nedräkningen till kvällen redan när man kliver upp på morgonen och mantrat: "Det blir en ny dag imorgon" ekar inom mig. 

Men för fan. Här kan jag ju inte lägga mig ner och dö! Klädutmaningen håller mig faktiskt uppe än så länge. För efter morgonens rutin 1) Lämna Isak på dagis 2) Söva Linnea i vagnen på väg hem från dagis 3) Diska medan kaffet bryggs färdigt, kom nämligen nummer 4) Rapportera Klädutmaningens framsteg. Så here we go, som de säger i det stora landet i väster. 

Idag var verkligen Klädutmaningen en Utmaning. Det blir lätt så när man helst bara vill krypa ner i en håla och självdö. Efter stort huvudbry bidde det till slut en tegelfärgad topp med trefjärdedelsärm och dekorativa knappar. Inköpt på Lindex förra året när jag var nygravid. En sån där topp som är väldigt förlåtande mot både en växande mage och postgraviditetskilon i och med empireskärningen. Urringningen funkar hyfsat än så länge med mina amningsbröst ;) Värre blir det när luften pyser ur dem när jag slutar amma och de faller ihop till sin vanliga b-kupa. Haha. Toppen förtjänar hursomhelst att vara med i klädutmaningen eftersom jag så sällan använder den såhär i amningstider, eftersom man snör åt den via ett band under bysten som knyts bakom ryggen. Till detta har jag svarta manchesterbyxor, inköpta på en Lindex-rea i våras nån gång. Ett sånt där fullkomligt felköp, såsom så många av mina byxinköp är. Så fort de blir varma, tappar de formen och börjar glida ner, och dessutom är de för stora över magen. Jag gillade modellen jättemycket, eftersom de är tillräckligt högt skurna för att inte visa rumpan när man sitter ner. Men vad hjälper det när brallorna ändå glider ner?

Suck, det var inte bara magen som försvann när Linnea kom ut - jag tappade dessutom rumpan, vilket gör byxor till ett projekt i sig. Det är inte längre så enkelt som att köpa ett par brallor i 38/40 och förvänta sig att de ska passa. Nä-ä då, för då hänger de som påsar över arslet. Min fina päronröv, vart har du tagit vägen?

3 kommentarer:

  1. Jag tycker toppen ser jättefin ut och du ser ut att passa i färgen (svårt att se ordentligt när det inte är irl). Kanske kunde matchas med ett läppstift i samma ton? Hur lång är den och skulle det funka med leggings till? Men 38/40 på dig nu låter stort, satsa på 36or istället - dom går ju också ut sig! :-)

    SvaraRadera
  2. Ida: Den är för kort för leggings, då skulle man få visa hela rumpan. 36 brukar tyvärr bli för kort i benen på mig. Och så har jag såpass kraftiga lår att jag sällan får upp 36or ;)

    SvaraRadera
  3. Du har lika kaffekoppar som mig ser jag. De är bäst att dricka kaffe i tycker jag. Kram zmurfan på SB.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...