lördag 27 februari 2010

På andra tankar

Nu orkar jag inte tänka på begravningar och tråkigheter längre! Nu tänker jag på amigurumi, waldorfdockor och akvarellfärger istället. Och snökojor och sovhumlor. Och njuter stort av ett litet glas rödvin till korvstroganoffen. Lovely!

4 kommentarer:

 1. Hon är så ljuvlig, så ljuvlig!

  Skall du börja sticka? Det vill jag också göra. Önskar jag hade tålamod..

  SvaraRadera
 2. Susanna: Tack för presenten!!!!!!!!!!!!! Linnea kommer att bli ursöt, och Isak tog på sig tröjan på en gång, han har önskat sig en sån! :) Storleken var perfekt också, han är ingen liten 4½-åring! Tack!! :)

  SvaraRadera
 3. Åh, så den har kommit fram? Vilken tur. Tänkte att den kanske inte skulle hinna med torsdagens post och komma fram först på måndag.
  Sen slog det mig att Linnea ju inte är nyfödd längre och att 62 kanske hade passat bättre? Men ni kan säkert byta isf. Det är ju H&M. De brukar inte vara så kinkiga..

  SvaraRadera
 4. Susanna:
  Hon är en liten plutt fortfarande, så hon kan ha dem så länge hon kan ha dem. Hon använder förövrigt fortfarande 50/56, även om 50 börjar bli i kortaste laget nu. Hon har växt fyra cm sedan hon föddes!! Tröjan kommer hon säkert kunna ha längre än resten, men det var så fantastiskt söta grejer att jag blev glad ända in i själen! :) Bara det att du faktiskt postat en present till oss gör mig alldeles lycklig faktiskt :) Kommer du ihåg att du skickade ett litet paket när jag väntade Isak också? :) Kläderna ligger iaf och snurrar i tvättmaskinen nu, ser fram emot att få prova dem på henne :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...