söndag 6 december 2009

Helgpyssel

En sån välbehövlig helg det här är. Jag har arbetat som en dåre den senaste tiden, och den här helgen stavas å-t-e-r-h-ä-m-t-n-i-n-g. Gårdagens största utflykt var att veckohandla mat, lämna igen två kassar biblioteksböcker, köpa ytterligare tre par trosor i rätt storlek och ta en god fika på Opalen. Nu står de två sista limporna står i ugnen och gräddas och det doftar ljuvligt av nybakat i hela lägenheten. Från barnrummet hörs mormors och Isaks glada röster när de rollspelar och resonerar kring det aktuella legobygget: en park där en busig apa kastar kottar på alla djuren. Det är härligt att lyssna på, och skönt att för tillfället inte behöva delta. Isak har en sån där dag när han vill bestämma nästan allt, och då tycker jag att det är så tröttsamt att leka med honom.

Igår packade jag tre lådor i förrådet, organiserade ytterligare två lådor - och fick inviga min dymo! Till min glädje upptäckte jag att vi inte gjort oss av med riktigt alla bebisgrejer, jag hittade några mjuka böcker och en bultbräda bland bråtet i förrådet.

Imorgon åker vi till Ikea i Happis och köper spjälsäng och andra nödvändigheter inför buffbebisens ankomst - skrämmande nog kostar bensinen nästan lika mycket som det vi ska handla.... Vi passar också på att köpa julklappar till Isak. Det blir lovely på det hela taget, äntligen kan det komma att kännas lite verkligare att det faktiskt kommer en liten unge i februari nån gång! :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...