måndag 7 december 2009

Shop til you drop!


Ibland är IKEA så himla bra. Tänk vad mycket bebissaker man egentligen kan shoppa på samma ställe, för bara en bråkdel av vad det kostar på andra ställen! Detta faktum har vi till fullo utnyttjat idag, och köpt en ny och fin spjälsäng där man kan montera bort ena sidan, madrass ...


... urgulligt spjälskydd! ...


... en supersöt mobil ...


... dra-på-lakan i vitt och grönt ...


... några olika färgglada, jättefina påslakan ...


kräk-och dregel-hakklappar, kräktrasor i massor, en väldigt grön babyfilt ...


... en billig och mycket prisvärd och funktionell skötbädd samt färgglada, fina handdukar att lägga på ...

och faktiskt en hel del mer.
Det är lustigt hur roligt det kan vara att handla till nån som inte ens är född än! Buffbebisen där inne höll oss sällskap nästan hela tiden och krånglade runt med vassa små kroppsdelar överallt mest hela dagen. Hihi. Det börjar kännas som att bebisen faktiskt ska komma nån gång! :)

Samtliga bilder kommer från Ikeas hemsida.


2 kommentarer:

  1. När man bor i en stad med två Ikea är det tvärt om. Då vill man helst köpa så mycket som möjligt i alla de där andra butikerna och åker till Ikea om man måste, om det liksom bara blir _för_ dyrt eller ofunktionellt i de andra butikerna :-)

    (Man = jag)

    SvaraRadera
  2. Susanna:
    Jag förstår precis. För mig har Ikea alltid haft ett magiskt skimmer över sig, eftersom det finns så mycket, så fint och så billigt där :) När jag var liten älskade jag att gå omkring i de uppbyggda miljöerna och fantisera om hur det skulle vara att leva där :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...