måndag 23 november 2009

Bäddade sängar

Häromkvällen tillbringade jag någon halvtimme med att googla det svenska nätet efter välbäddade, fluffiga sängar för lite inspiration. Dessvärre lyckades jag inte spara en enda adress under resans gång, så jag har tyvärr ingen aning om vart bilderna egentligen kommer ifrån, vem som har tagit dem och vilka som sover i sängarna. Jag ber om ursäkt för detta, om du skulle surfa in här och hitta din egen säng så ber jag dig ta det som en komplimang - jag gillade din bäddning! :) Men hojta gärna till så lägger jag in en länk för att promota din blogg eller styleroom-sida :)


Först ut i bildkavalkaden är denna fluffiga säng med hög, lurvig sänggavel. Såhär från dörröppningen känns det som ett inbjudande sovrum, även om färgskalan är väldigt kall.


Närbild på föregående säng.
En diskretare bäddning blir det utan sänggavel. Även här används två pölar där olika stora kuddar lutas mot varandra. Det verkar vara the way to go för att få det där uppbullade intrycket...


Men jag sparade ändå det största sängfluffet till sist! Hahahaha. Lite väl fluffigt även för mig ;)


4 kommentarer:

 1. Oj så amerikanskt!
  Och grejen är att det är liksom inte bara på film och i tidningar det ser ut sådär, det ser verkligen ut så hemma hos folk. Well, folk i upper middle class iaf..
  Vid tillfälle skall du få se bilder på hur rummet jag bodde i när jag var över hos en kompis i somras såg ut :-)

  SvaraRadera
 2. Susanna:
  Det låter väldigt spännande, det tittar jag gärna på! :)

  SvaraRadera
 3. Nu så, nu finns det två bilder i min blogg :-)
  Fast, det ser inte alls lika fluffigt uti "mitt" rum på bilden som när jag kom. Det är jag som bäddat nämligen ;-)

  SvaraRadera
 4. Nu ser vår säng nästan ut som sovrum nr 2 på bilderna ;-) Julklappspengar från svärisarna med många nollor tillät en tripp till Mekka (Ikea) igår. Vi köpte täcke 220x240, nya sängkläder till det, nya huvudkuddar och nytt STORT överkast. Sååå fint! :-D Pynta och inreda is the shit!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...