tisdag 17 november 2009

VAB

Ibland är det riktigt mysigt att vara hemma med en sjuk fyraåring. Härligt att äta långsam frukost och läsa tidningen, läsa fjorton bilderböcker i soffhörnan, bygga lego, köra småbilar, dansa till radion och steka plättar. Mindre mysigt att behöva stressa in nån slags inför visning-städning mitt i alltihop. Men jag och maken har bestämt oss för att vi inte kan städa lika minituöst noga inför varje sån här strövisning där en enda spekulant ska komma, utan att vi får hålla en fin standardnivå som gör att det ser trevligt och välkomnande ut, men att man kanske inte röjer undan varenda liten pinal. Så fick det bli den här gången. När klockan blev halv två, tog Isak på sig galonisar och stövlar och så gick vi plaskandes hem till farmor och farfar och tittade på Pokémonfilm och drack te. Och när vi kom hem bakade vi tigerkaka och Isak slickade skålen tills han storknade. Då placerade hans ömma moder honom i ett bad.

Ibland är det som trolleri det här med att bada barn... man stoppar i en lortig illaluktande liten unge, och upp kommer en alien apple-doftande liten sötsmula! :)


Bilden föreställer Pokémonfiguren Abra, som sover 18 timmar om dagen och kan teleportera sig istället för att behöva röra sig. Smart sak. Copyrighten tillhör således givetvis Nintendo & Pokémon, och jag har bara tjuvlånat bilden.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...