tisdag 10 november 2009

Ögonblickskärlek


Smycken från Bjørg. Ögonblickskärlek! Det är sällan jag har känt att jag verkligen har velat ha ett smycke, men det här organiska hjärtat, det vill jag verkligen ha. (Klicka för förstoring!) Snälla, snälla tomten, jag har varit en snäll pumla hela året!

Foto från Bjørgs lookbook, montage fnulat av mig.


5 kommentarer:

 1. Jamen visst är def fantastiska!!! Jag fick ju mitt "Frankly my dear I don't give damn"-halsband av Markus i födelsedagspresent och nu står i princip alla deras smycken på min önskelista. Jag intygar att du varit snäll om du gör detsamma för mig ;-) Ögonblickskärlek, I agree!

  SvaraRadera
 2. Ida: Just det organiska hjärtat verkar vara svårt att få tag i. Jag vill ha det på bilden, och det enda jag har hittat är ett lite enklare/fulare där själva länken bara sitter fast i en liten karbinhake - och jag vill ha det där som fäster på två ställen - mycket snyggare! :)

  Självklart intygar jag att du varit snäll! :)

  SvaraRadera
 3. Tror att jag har sett ett sådant halsband på www.tiarasmycken.se
  Fantastiska smycke

  SvaraRadera
 4. Det där var ett vackert halsband!

  SvaraRadera
 5. Anonym:
  Tyvärr är det inte riktigt samma. Det på tiarasmycken har hängare i form av en karbinhake, och det på bilden här har annorlunda fästen för länken. Och så är det hos tiarasmycken lite enklare i utformningen, misstänker att den här varianten kostar lite mer än tiarasmyckens 800... tyvärr... Men tack för tipset! :)

  Zoe:
  Visst är det! Jag är helt förälskad! :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...