måndag 9 november 2009

Längtan

När vi var hemma hos M&M häromdagen och gosade med Mysan, kom jag ihåg att bebisar dreglar. Isak var en helt fantastisk dregelunge, han fick sina första sylvassa gaddar redan när han var fyra månader, och därefter ploppade tänderna upp en efter en tills han såg ut som en liten alligator. Det är härligt att träffa Mysan. När våran bebis föds, kommer hon att vara nästan exakt ett år äldre än vårat lillskrutt, och varje gång jag träffar henne, slås jag av tanken: Om ett år har jag en sån här, precis en sån här! Ja, en alldeles egen dregelunge då förstås, men en bebis! Herre gud alltså, jag ska få gosa bebis igen! :)

Vi hade aldrig några fina hakklappar till vår dregelunge, utan fick byta bodysar femtielva gånger om dagen istället. Men nu har det kommit en sån trevlig hemsida för ändamålet: Snygga haklappar! Väl värt ett besök - jag är helt säker på att jag kommer att handla därifrån när bebisen väl har kommit. Jag börjar verkligen bli dödssugen på att handla bebiskläder i massor! Vi har kvar ganska mycket från när Isak var liten, så jag kan inte handla på mig hur mycket som helst direkt, men jag är ändå fast besluten om att bebisen inte bara ska få ha storebrors gamla kläder, utan även få ha egna, så att det blir en blandning. Det är ju i alla fall ett alldeles eget barn, en egen person. Om det nu verkligen kommer ut en flicka, vill jag ju klä henne i sånt som hon passar i, inte bara sånt som brorsan haft... Hittils har jag köpt en ursöt overall och några små plagg till, en fleecefilt och en trikåsjal, men jag försöker hålla i mig än så länge. Ja, en "ny" vagn står ute i barnvagnsförrådet och väntar också. Men jag längtar så mycket efter att få börja handla lite! :)  Har till exempel spanat in en jättefin regnbågsrandig pyjamas på Åhléns, ett par cericerosa plyschbrallor på Lindex och några fina bodysar på Kappahl. Vill handla nuuuuuuu! :)

Tre banankartonger står utanför dörren våran och väntar på att jag ska sortera in barnkläder i dem. Urvuxna och sånt som ska växas i. En av dem skall vigas till barnskor. Är fortfarande fast besluten om att få nån slags ordning på förrådet och de saker som faktiskt skall fortsätta att sparas.

Bild från Snygga haklappar / Rock-a-bib


2 kommentarer:

 1. Va roligt att du bloggar! Det är härligt att rensa och ordna till, nu när vi ska flytta har vi kastat tonvis med saker :)


  Jag vill också ha en bebis igen.. ååhh lyllos dig som är gravid :) Så det blir en tjej va skoj får ni också en av varje :)

  //Lina

  SvaraRadera
 2. Lina: Ja, och äntligen funkar det att kommentera!! Ikväll kom jag på hur man gör för att fixa det, så nu kan man ha lite kommunikation omkring det som skrivs igen :) Wohooo!!

  Jo, det verkar som att det blir en flicka. Det såg ut så på ultraljudet i alla fall, men man vet ju ändå inte riktigt med säkerhet.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...