söndag 15 november 2009

Isaks rum


Jag har ganska många tankar om hur jag vill utveckla Isaks rum nu när vi flyttar, men för att ge ett litet avstamp till er i hur det ser ut nu, tänkte jag publicera lite bilder på den nuvarande versionen :) Vi är nöjda med funktionen på Isaks rum i nuläget. Det är lättstädat, lekvänligt och han trivs bra i det - de tre viktigaste delarna av ett barnrum, med andra ord! :)

Fotöljen kommer från Ikea, gardinerna från Dollar Store. Tavlan har världens sötaste motiv och föreställer Snickarapan, en present från mormor. Den blå hängaren föreställande en hund var en studentpresent till mig som har fått gå i arv, och den kommer från Plutoprodukter.



Säng från Ikea (färg har utgått ur sortimentet), under sängen står tre lådor som vi köpt på Coop innehållande mängder med lego (världens bästa!!). Skrivbord från Mio - resterna av en av våra gamla kontorsmöbler från tiden före vi fick barn. Sängkläderna är köpta på Kupan, men under döljer sig faktiskt ett Nikken-täcke ;) Affischen köpte hans far med sig en gång för länge sen. Den söta mätaren som hänger på väggen var en doppresent från Ida, och fickanordningen är en gratisgrej från Bamse som fyller exakt noll funktion. Stolen är en av våra köksstolar. Lampan ger alldeles värdelöst ljus, och är en av två klämspots vi använde som sänglampor i våran gamla lägenhet. Tavlorna ovanför sängen har hängt med sedan Isak var bebis, och det börjar bli dags att byta ut motiven. Bilmattan är köpt på Mio.



Hyllan expedit från Ikea rymmer mängder med pryttlar, alldeles perfekt för Isak som har så mycket leksaker och böcker. Den lilla hamstern är en Hamtaro-sparbössa där Isak samlar alla småpengar han får. Han är så sparsam med de där slantarna att han faktiskt kunde köpa tre Pokemon-filmer för sina sparpengar förra veckan! Byrån är köpt på loppis och är målad av mig. Ovanpå står legosamlingen med sånt-som-är-stort-och-man-inte-vill-riva.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...